maandag 27 mei 2013

Beauty zomertrends 2013!

Elk jaar zijn er weer vele dingen die helemaal in zijn. Dit is niet alleen bij mode zo, maar ook bij beauty. Vandaag zet ik alle trends voor jullie op een rijtje, zodat jullie zeker niks hoeven te missen.









Nagels:
Deze zomer zijn witte nagels  helemaal hot! Het is een lekker opvallende kleur en het is ook nog eens neutraal. Je kan deze kleur met alle kledingstukken combineren, dus dat is ook erg handig. Als je alleen wit nou toch echt saai vind, kan je altijd nog een leuke nailart op je nagels doen. Maar niet alleen wit is deze zomer hot, ook de hele lichte kleurtjes zoals lichtblauw, lila en parelmoer zijn het helemaal.



zelf heb ik de witte nagellak van Calvin Klein, voor €2,99 bij Big Bazar. Hiervan krijgen jullie nog een keer een review!

Ogen:
Gekleurd omlijnde ogen zijn deze zomer ook een trend! Met felle kleuren maak je een hele dunne streep boven en/of onder het oog. Het is al op vele catwalks te zien.


Haren:
De haren hebben deze zomer verschillende trends. Zo is de trend qua haarkleur donkerblauw of petroleumblauw. Maar ook perzikroze is helemaal in. Ook zijn pony's en en lange lokken, die niet te dicht op de ogen vallen, helemaal hot. Lang en halflang haar is aan het terugkomen, maar kort haar zullen we deze zomer ook erg veel zien. 

Lippen:
Ook voor de lippen worden de fellere kleuren een trend, zoals bij de ogen. Maar let op, leg het accent of op de ogen of op de lippen!


Liefs,
Carlissa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten